undefined

Elintarvikeyritykset kehittävät tuotteitaan pääasiassa nykyisille markkinoille

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Närvä, Margit; Katajavirta, Marja; Junkkari, Terhi; Joensuu-Salo, Sanna; Vilmaa, Anmari

Organisaatiot ja tekijät

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Katajavirta Marja

Joensuu-Salo Sanna Orcid -palvelun logo

Viljamaa Anmari Orcid -palvelun logo

Junkkari Terhi Orcid -palvelun logo

Närvä Margit Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

@SeAMK-verkkolehti

Kustantaja

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Numero

14.5.2024

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Liiketaloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä