Preservation techniques, storage, stability, traceability, and other means to maintain food quality during the distribution chain
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Alakomi, Hanna Leena; Salo, Satu; Hakalehto, Elias
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Hakalehto Elias
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Kustantaja
Sivut
11-20
ISBN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Julkaisumaa
Slovakia
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.1515/9783110724967-003
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä