Phenolic compound profiles in Finnish apple (Malus × domestica Borkh.) juices and ciders fermented with Saccharomyces cerevisiae and Schizosaccharomyces pombe strains

Phenolic compound profiles in Finnish apple (Malus × domestica Borkh.) juices and ciders fermented with Saccharomyces cerevisiae and Schizosaccharomyces pombe strains

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

He, Wenjia; Laaksonen, Oskar; Tian, Ye; Heinonen, Maarit; Bitz, Lidija; Yang, Baoru

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Bitz Lidija Orcid -palvelun logo

Heinonen Maarit Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

373

Sivut

12 p.

Julkaisu­foorumi

56253

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2021.131437

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä