Enzymatic reduction of galactooligosaccharide content of faba bean and yellow pea ingredients and food products
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Nyyssölä, Antti; Nisov, Anni; Lille, Martina; Nikinmaa, Markus; Rosa-Sibakov, Natalia; Ellilä, Simo; Valkonen, Mari; Nordlund, Emilia
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
4
Artikkelinumero
100047
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY NC ND
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Maatalouden bioteknologia
Avainsanat
∝-galactosidase; faba bean; FODMAP; food processing; Galactooligosaccharides; Yellow pea
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.fufo.2021.100047
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä