Enzymatic reduction of galactooligosaccharide content of faba bean and yellow pea ingredients and food products

Enzymatic reduction of galactooligosaccharide content of faba bean and yellow pea ingredients and food products

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Nyyssölä, Antti; Nisov, Anni; Lille, Martina; Nikinmaa, Markus; Rosa-Sibakov, Natalia; Ellilä, Simo; Valkonen, Mari; Nordlund, Emilia

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Nisov Anni

Nyyssölä Antti

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Valkonen Mari

Nikinmaa Markus Orcid -palvelun logo

Lille Martina Orcid -palvelun logo

Rosa-Sibakov Natalia Orcid -palvelun logo

Ellilä Simo Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

4

Artikkelinumero

100047

Julkaisu­foorumi

90030

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY NC ND

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fufo.2021.100047

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä

Enzymatic reduction of galactooligosaccharide content of faba bean and yellow pea ingredients and food products - Tiedejatutkimus.fi