Differences in code terminology and frequency of findings in meat inspection of finishing pigs in seven European countries

Differences in code terminology and frequency of findings in meat inspection of finishing pigs in seven European countries

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Alban, Lis; Vieira-Pinto, M.; Meemken, D.; Maurer, P.; Ghidini, S.; Santos, S.; Laguna, J.G.; Laukkanen-Ninios, R.; Alvseike, O.; Langkabel, N.

Tiivistelmä

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Control

Emojulkaisun toimittajat

Konferenssi

Kustantaja

Volyymi

132

Numero

Sivut

ISBN

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY NC ND

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen versio

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Rinnakkaistallenteen julkaisuviiveen (embargo) päättymispäivä

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

Muut tiedot

Tieteenalat

Eläinlääketiede; Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Britannia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

true

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

false

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä