undefined

Differences in code terminology and frequency of findings in meat inspection of finishing pigs in seven European countries

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Alban, Lis; Vieira-Pinto, M.; Meemken, D.; Maurer, P.; Ghidini, S.; Santos, S.; Laguna, J.G.; Laukkanen-Ninios, R.; Alvseike, O.; Langkabel, N.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Laukkanen-Ninios R.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

132

Artikkelinumero

108394

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY NC ND

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Eläinlääketiede; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodcont.2021.108394

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä