Root-Applied Glycinebetaine Decreases Nitrate Accumulation and Improves Quality in Hydroponically Grown Lettuce
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Jokinen, Kari; Salovaara, Anna-Kaisa Johanna; Wasonga, Daniel; Edelmann, Minnamari; Simpura, Ilkka; Mäkelä, Pirjo
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Salovaara Anna-Kaisa Johanna
Wasonga Daniel
Simpura Ilkka
Edelmann Minnamari
Mäkelä Pirjo
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
366
Artikkelinumero
130558
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Maataloustiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Alankomaat
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodchem.2021.130558
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä