Root-Applied Glycinebetaine Decreases Nitrate Accumulation and Improves Quality in Hydroponically Grown Lettuce

Root-Applied Glycinebetaine Decreases Nitrate Accumulation and Improves Quality in Hydroponically Grown Lettuce

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Jokinen, Kari; Salovaara, Anna-Kaisa Johanna; Wasonga, Daniel; Edelmann, Minnamari; Simpura, Ilkka; Mäkelä, Pirjo

Tiivistelmä

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Emojulkaisun toimittajat

Konferenssi

Kustantaja

Volyymi

366

Numero

Sivut

ISBN

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen versio

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallenteen julkaisuviiveen (embargo) päättymispäivä

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

Muut tiedot

Tieteenalat

Maataloustiede

Julkaisumaa

Alankomaat

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

false

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

false

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä