undefined

Separation of isomeric cereal-derived arabinoxylan-oligosaccharides by collision induced dissociation - travelling wave ion mobility spectrometry - tandem mass spectrometry (CID-TWIMS-MS/MS)

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Juvonen, Minna; Bakx, Edwin ; Schols, Henk; Tenkanen, Maija

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Tenkanen Maija

Juvonen Minna

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Volyymi

366

Artikkelinumero

130544

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2021.130544

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä