Faba bean protein: a promising plant-based emulsifier for improving physical and oxidative stabilities of oil-in-water emulsions

Faba bean protein: a promising plant-based emulsifier for improving physical and oxidative stabilities of oil-in-water emulsions

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Liu, Chang; Pei, Ruisong; Heinonen, Marina

Tiivistelmä

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Emojulkaisun toimittajat

Konferenssi

Kustantaja

Volyymi

369

Numero

Sivut

ISBN

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kustantajan version lisenssi

Muu lisenssi

Rinnakkaistallennettu

Ei

Rinnakkaistallenteen versio

Rinnakkaistallenteen lisenssi

Rinnakkaistallenteen julkaisuviiveen (embargo) päättymispäivä

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Alankomaat

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

true

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

false

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä