undefined

Ruokahävikin vähentäminen julkisissa ruokapalveluissa

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Nieminen, Kirta; Seppälä-Kolkka, Taina

Organisaatiot ja tekijät

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Nieminen Kirta

Seppälä-Kolkka Taina

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessa

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja

Emojulkaisun toimittajat

Mertanen, Enni

Kustantaja

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Numero

296

Sivut

52 - 61

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Liiketaloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä