Ruokahävikin vähentäminen julkisissa ruokapalveluissa

Ruokahävikin vähentäminen julkisissa ruokapalveluissa

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Nieminen, Kirta; Seppälä-Kolkka, Taina

Tiivistelmä

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Yleisö

Ammatillinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D2

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Ruokapalvelut muutoksessa

Emojulkaisun toimittajat

Mertanen, Enni

Konferenssi

Volyymi

Numero

296

Sivut

52 - 61

Julkaisu­foorumi

83091

Julkaisufoorumitaso

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

Muu lisenssi

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen versio

Viimeinen käsikirjoitusversio

Rinnakkaistallenteen lisenssi

Rinnakkaistallenteen julkaisuviiveen (embargo) päättymispäivä

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

Muut tiedot

Tieteenalat

Liiketaloustiede

Julkaisumaa

Suomi

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

false

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

false

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä