Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Johansson, Linnea; Nikulin, Jarkko; Juvonen, Riikka; Krogerus, Kristoffer; Magalhaes, Frederico; Mikkelson, Atte; Nuppunen-Puputti, Maija; Sohlberg, Elina; de Francesco, Giovanni; Perretti, Giuseppe; Gibson, Brian
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Yleisö
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1Muut tiedot
Tieteenalat
Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Muut maataloustieteet
Avoin saatavuus
Ei
Julkaisumaa
undefined
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
true
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
false
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]