Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing

< Takaisin hakutuloksiin

Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Johansson, Linnea; Nikulin, Jarkko; Juvonen, Riikka; Krogerus, Kristoffer; Magalhaes, Frederico; Mikkelson, Atte; Nuppunen-Puputti, Maija; Sohlberg, Elina; de Francesco, Giovanni; Perretti, Giuseppe; Gibson, Brian

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Emojulkaisun toimittajat

Konferenssi

Kustantaja

Volyymi

94

Numero

Sivut

ISBN

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

Muut tiedot

Tieteenalat

Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Muut maataloustieteet

Avoin saatavuus

Ei

Julkaisumaa

undefined

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

true

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

false

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]