undefined

Antifungal effect of bioprocessed surplus bread as ingredient for bread-making: Identification of active compounds and impact on shelf-life

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Nionelli, Luana; Wang, Yaqin; Pontonio, Erica; Immonen, Mikko; Rizzello, Carlo; Maina, Ndegwa; Katina, Kati; Coda, Rossana

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Katina Kati

Nionelli Luana

Immonen Mikko

Maina Ndegwa

Coda Rossana

Wang Yaqin

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food Control

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

118

Artikkelinumero

107437

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodcont.2020.107437

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä