Volatile composition of bilberry wines fermented with non-Saccharomyces and Saccharomyces yeasts in pure, sequential and simultaneous inoculations

< Takaisin hakutuloksiin

Volatile composition of bilberry wines fermented with non-Saccharomyces and Saccharomyces yeasts in pure, sequential and simultaneous inoculations

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Shuxun Liu, Oskar Laaksonen, Baoru Yang

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Laaksonen Oskar

Liu Shuxun

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

80

Sivut

25-39

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

2

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avoin saatavuus

Ei

Julkaisumaa

Britannia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei