Different strategies for viral and bacterial prevention and eradication from foods
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Hakalehto, Elias; Heitto, Anneli; Adusei-Mensah, Frank; Pesola, Alli; Pesola, Jouni; Armon, Robert
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Hakalehto Elias
Itä-Suomen yliopisto
Adusei-Mensah Frank
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Emojulkaisun toimittajat
Hakalehto, Elias
Kustantaja
Sivut
107-148
ISBN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Kustantajan version lisenssi
Muu lisenssi
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Muut maataloustieteet
Julkaisumaa
Slovakia
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.1515/9783110724967-007
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä