Fermented foods and novel or upgraded raw materials for food commodities by microbial communities
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Hakalehto, Elias; Adusei-Mensah, Frank; Heitto, Anneli; Jääskeläinen, Ari; Kivelä, Jukka; Den Boer, Jan; Den Boer, Emilia
Organisaatiot ja tekijät
Itä-Suomen yliopisto
Adusei-Mensah Frank
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Emojulkaisun toimittajat
Hakalehto, Elias
Kustantaja
Sivut
47-98
ISBN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Kustantajan version lisenssi
Muu lisenssi
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Muut maataloustieteet
Julkaisumaa
Slovakia
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.1515/9783110724967-005
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä