undefined

Disclosed restaurant inspection results on food safety show regional and local differences in Finland

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Lunden, Janne; Kosola, Mikko; Kiuru, Juho; Kaskela, Jenni; Inkinen, Tommi

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Lunden Janne

Kaskela Jenni

Kiuru Juho

Kosola Mikko

Inkinen Tommi

Turun yliopisto

Inkinen Tommi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food control

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

119

Artikkelinumero

107462

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodcont.2020.107462

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä