undefined

Disclosed restaurant inspection results on food safety show regional and local differences in Finland

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Lunden, Janne; Kosola, Mikko; Kiuru, Juho; Kaskela, Jenni; Inkinen, Tommi

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Lunden Janne

Kaskela Jenni

Kiuru Juho

Kosola Mikko

Inkinen Tommi

Turun yliopisto

Inkinen Tommi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

119

Artikkelinumero

107462

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys; Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodcont.2020.107462

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä