Disclosed restaurant inspection results on food safety show regional and local differences in Finland
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Lunden, Janne; Kosola, Mikko; Kiuru, Juho; Kaskela, Jenni; Inkinen, Tommi
Organisaatiot ja tekijät
Turun yliopisto
Inkinen Tommi
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
119
Artikkelinumero
107462
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys; Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodcont.2020.107462
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä