Consensus statement on benefits of low-calorie sweeteners
Julkaisuvuosi
2014
Tekijät
Gibson, Sigrid; Drewnowski, Adam; Hill, James ; Rabben, Anne Birgitte; Tuorila, Hely; Widström, Eeva
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Tuorila Hely
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Katsausartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
39
Sivut
386-389
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet; Terveystiede
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
DOI
10.1111/nbu.12116
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä