undefined

Etelä-Savon ruokaklusteri tehostaa ruoka-alan yhteistyötä

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Rautiainen, Teija

Tiivistelmä

Artikkelissa kuvataan pohjoismaista ja eurooppalaista klusteriyhteistyötä, klustereiden roolia älykkään erikoistumisen strategian alueellisena toteuttajana alueellisissa ja kansainvälisissä verkostoissa sekä Etelä-Savon ruokaklusterin toimintaa.

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessa

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Xamk kehittää

Emojulkaisun toimittajat

Harmoinen, Taina

Kustantaja

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Numero

237

Sivut

9-16

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä