Etelä-Savon ruokaklusteri tehostaa ruoka-alan yhteistyötä
Julkaisuvuosi
2024
Tekijät
Rautiainen, Teija
Tiivistelmä
Artikkelissa kuvataan pohjoismaista ja eurooppalaista klusteriyhteistyötä, klustereiden roolia älykkään erikoistumisen strategian alueellisena toteuttajana alueellisissa ja kansainvälisissä verkostoissa sekä Etelä-Savon ruokaklusterin toimintaa.
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
AmmatillinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessaJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Xamk kehittää
Emojulkaisun toimittajat
Harmoinen, Taina
Kustantaja
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Numero
237
Sivut
9-16
ISSN
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Suomi
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä