undefined

Revisiting the "porridge feud" in 19th century Norway: How knowledge and methods from multiple disciplines may reveal new clues to historical cooking practices

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Fooladi Erik C, Hopia Anu

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Hopia Anu

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

27

Artikkelinumero

100475

Julkaisu­foorumi

81015

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.ijgfs.2022.100475

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä