undefined

An Evaluation of the COVID-19 Pandemic and Perceived Social Distancing Policies in Relation to Planning, Selecting, and Preparing Healthy Meals:An Observational Study in 38 Countries Worldwide

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Corona Cooking Survey Study Grp; De Backer, Charlotte; Teunissen, Lauranna; Cuykx, Isabelle; Decorte, Paulien; Pabian, Sara; Gerritsen, Sarah; Matthys, Christophe; Al Sabbah, Haleama; Van Royen, Kathleen; Vainio, Annukka; Niva, Mari; Salmivaara, Laura; Mäkelä, Johanna ; Torkkeli, Kaisa
Näytä enemmän

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Vainio Annukka

Mäkelä Johanna

Torkkeli Kaisa

Salmivaara Laura

Niva Mari

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Frontiers in nutrition

Volyymi

7

Artikkelinumero

621726

Julkaisu­foorumi

84509

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3389/fnut.2020.621726

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä