An Evaluation of the COVID-19 Pandemic and Perceived Social Distancing Policies in Relation to Planning, Selecting, and Preparing Healthy Meals:An Observational Study in 38 Countries Worldwide
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Corona Cooking Survey Study Grp; De Backer, Charlotte; Teunissen, Lauranna; Cuykx, Isabelle; Decorte, Paulien; Pabian, Sara; Gerritsen, Sarah; Matthys, Christophe; Al Sabbah, Haleama; Van Royen, Kathleen; Vainio, Annukka; Niva, Mari; Salmivaara, Laura; Mäkelä, Johanna ; Torkkeli, Kaisa
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
7
Artikkelinumero
621726
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Terveystiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Sveitsi
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.3389/fnut.2020.621726
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä