Biosensing based on upconversion nanoparticles for food quality and safety applications
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Peltomaa Riikka, Benito-Peña Elena, Gorris Hans H, Moreno-Bondi María C
Organisaatiot ja tekijät
Turun yliopisto
Peltomaa Riikka
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Katsausartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Kustantaja
Volyymi
146
Numero
1
Sivut
13-32
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1039/D0AN01883J
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä