Polyphenols of jabuticaba [Myrciaria jaboticaba (Vell.) O.Berg] seeds incorporated in a yogurt model exert antioxidant activity and modulate gut microbiota of 1,2-dimethylhydrazine-induced colon cancer in rats
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Fidelis, Marina; Santos, Jânio Sousa; Escher, Graziela Bragueto; Rocha, Ramon Silva; Cruz, Adriano Gomes; Cruz, Thiago Mendanha; Marques, Mariza Boscacci; Nunes, Juliana Barbosa; do Carmo, Mariana Araújo Vieira; de Almeida, Leonardo Augusto; Kaneshima, Tai; Azevedo, Luciana; Granato, Daniel
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Kustantaja
Volyymi
334
Artikkelinumero
127565
Sivut
11 p.
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muu tekniikka
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodchem.2020.127565
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä