undefined

Timing of eating across ten European countries - results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) calibration study

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Huseinovic, Ena; Winkvist, Anna; Freisling, Heinz; Slimani, Nadia; Boeing, Heiner; Buckland, Genevieve; Schwingshackl, Lukas; Olsen, Anja; Tionneland, Anne; Stepien, Magdalena; Boutron-Ruault, Marie-Christine; Mancini, Francesca; Artaud, Fanny; Kuehn, Tilman; Katzke, Verena; Trichopoulou, Antonia; Naska, Androniki; Orfanos, Philippos; Tumino, Rosario; Masala, Giovanna
Näytä enemmän

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Weiderpass Elisabete

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Public Health Nutrition

Volyymi

22

Numero

2

Sivut

324-335

Julkaisu­foorumi

65743

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1017/S1368980018002288

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä