undefined

The perceived openness to interpretation of food inspection grading associates with disagreements between inspectors and food business operators

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Kaskela, Jenni; Ollila, Sari; Vainio, Annukka; Lundén, Janne

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Vainio Annukka

Lunden Janne

Kaskela Jenni

Ollila Sari

Luonnonvarakeskus

Vainio Annukka

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

128

Artikkelinumero

108207

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Maataloustiede; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodcont.2021.108207

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä